Industriebouw.

Contacteer ons

THIJS Projectbouw verzorgt de uitvoering van industriële projecten op maat. Zowel kleinere als grote projecten, zowel nieuwbouw als renovatie, en ook privéwoningen in staalbouw.

Onze eigenheid

Gepassioneerde vakmensen

Onze mensen zijn gepassioneerd over hun vak. Omdat het in ons DNA zit om snel, flexibel, betrouwbaar en inventief te zijn, zullen onze mensen alles op alles zetten om een gebouw af te leveren waar we oprecht trots op kunnen zijn.

Eerlijke prijs

Elk project wordt op maat bekeken. U krijgt een transparante offerte, steeds met kwalitatieve materialen aan een correcte prijs. En dit binnen uw budget.

Correcte uitvoeringstermijn

In overleg met u wordt er een gedetailleerde planning opgesteld. We doen er alles aan om deze te handhaven, want time is money, zowel voor u als voor ons.

Vast aanspreekpunt

Van offerte, over opmeting en ontwerp, tot productie, levering en plaatsing op de werf: u wordt hierin begeleid door uw vast aanspreekpunt. We ontzorgen u tijdens
het volledige bouwproces.

Hoge afwerkingsgraad

Kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel. De kwaliteit primeert. Wij kunnen enkel trots zijn op ons werk wanneer uw project met de hoogste afwerkingsgraad afgeleverd wordt.

Buitenschrijnwerk in eigen beheer

Doordat wij een eigen afdeling buitenschrijnwerk hebben, kunnen wij de ramen en deuren van uw project al tijdens de ontwerpfase bestellen en verliezen we geen tijd tijdens het bouwproces. Omdat er geen extra onderaannemer nodig is, zorgt dit ook voor een lagere prijs.

Sterk in staalbouw

THIJS Projectbouw heeft een eigen zaag- en boorstraat waardoor we zeer snel en flexibel kunnen werken.

Met staal kunnen zeer grote overspanningen bereikt worden. Het gewicht van de totale structuur kan bij staal beperkt blijven waardoor er lichtere funderingen nodig zijn. Ook voor de brandweerstand zijn er uitstekende oplossingen.

Leer ons kennen

Werkwijze

Opmeting

Bij een renovatie wordt het bestaande gebouw door ons in detail opgemeten. Indien nodig wordt de bestaande fundering vrijgegraven om ook daar de nodige gegevens te kunnen verzamelen.

Ontwerp

In deze fase worden in samenspraak met de architect en/of klant alle nodige projectgegevens uit de bouwplannen geconvergeerd en vervolgens geïmplementeerd in de 3D-software Tekla. Elke bouwaansluiting wordt door ons in detail uitgetekend. Het project staat nu klaar om in productie te gaan.

Fabricage

De staalstructuur kan in ons eigen atelier gefabriceerd worden. De verschillende stalen onderdelen worden gezaagd, geboord en aan elkaar gelast tot kolommen en liggers. Het lakken gebeurt in een externe spuiterij.

Montage

De montage van de volledige ruwbouw en het buitenschrijnwerk gebeurt door onze eigen vakmensen. Zo kunnen wij altijd garant staan voor kwalitatief werk. De dakwerken worden uitgevoerd door een onderaannemer waarmee we al meer dan 10 jaar een uitstekende relatie hebben.

Afwerking

Indien gewenst kunnen wij uw project ook voorzien met de gehele binnenafwerking. We hebben een eigen ploeg voor gyprocwerken. Voor isolatie, chape en vloer werken we met vaste vertrouwde onderaannemers.

Uitgelichte projecten

Promotie

Zonwering - Voorjaar 2020

Nimaximusae rectiature num faccull uptatem sum quist ute sae vel maximus aeptatis isin cus, ut aspid et ex ea doles et hilis ex et quidebis est optur molorpor sinis vende nihil ipsus del ium, que intem haria

Ceatia nonsedi tatusciene et odiorpor sa quiae volesti distrum fugita nis molest harit quam lition net poremporem aut la doluptat quosam, que re, ventibu sae

Ik doe mee

Premium partners

© 2021 THIJS Projectbouw. Alle rechten voorbehouden.

© 2021 THIJS Projectbouw. Alle rechten voorbehouden.

Ontworpen door