Ramen & deuren.

Contacteer ons

Als premium partner van Winsol kan je bij ons terecht voor de hele afwerking van je huis: ramen, deuren, rolluiken en garagepoorten. Voor meer gedetailleerde info van de verschillende producten verwijzen we jullie graag naar www.winsol.be. Of je kan de producten ook ontdekken in onze showroom!

Sterk, licht en duurzaam.

Aluminium is een metaal dat over een aantal zeer gegeerde eigenschappen beschikt. Het is licht en toch bijzonder sterk. Door de hoge stabiliteit van het materiaal is het geschikt om zeer slanke raamprofielen te maken, ook voor grote raampartijen.

De aluminium profielen van Winsol beantwoorden aan de beste isolatienormen en kunnen dus gebruikt worden om te voldoen aan strenge EPB- en BEN-eisen.

De ALLURA +81 reeks is een vaste waarde voor wie op zoek is naar een buitengewoon goede prijs/kwaliteit verhouding.

De ARTICA +91 reeks zijn aluminium profielen met superieure prestaties op vlak van thermische isolatie.

De STEELLOOK HI reeks bestaat uit aluminium profielen die zo afgewerkt worden dat ze de aanblik krijgen van staal.

Ofwel kies je voor onze schuifraam AURORA met optimale thermische kenmerken of onze IQON voor panoramische vergezichten

PVC

Super-isolerend en hipper dan ooit.

PVC ramen en deuren staan bekend om levenslang mee te gaan. PVC profielen hebben een topscore als het op isolerende eigenschappen aankomt, zeker wanneer je het combineert met een isolerende dubbele of drievoudige beglazing. Wie (ver)bouwt met de strenge normen van nu weet dus dat men met PVC profielen van Winsol een geschikt materiaal kiest voor een BEN-verbouwing of nieuwbouw.

De C+70 reeks met een goede thermische isolatie zorgt voor een optimaal comfort binnen.

Maak ook kennis met de C80+ reeks, die we niet voor niets de ‘high insulation’ reeks noemen.

Voor de C+70 MOOV ontwierpen we stijlvolle en elegante schuifraamprofielen die naar wens afgewerkt worden. Het onderste profiel kan deels in de vloer ingewerkt worden. Het is beschikbaar in zowel een duo- als een monorailuitvoering.

Rolluiken

De afwerking van je woning.

Naast het comfort, bedieningsgemak en design zijn rolluiken een 4-seizoensoplossing, wat wil zeggen dat je ze het ganse jaar door gebruikt.

Onze voorzetrolluiken zijn ideaal bij renovaties. Inbouwrolluiken, ingebouwd in de spouwmuur, geven een strak en esthetisch uitzicht. Of wil je een grote renovatie mét nieuwe ramen en rolluiken? Dan zijn opbouwrolluiken ook een optie.

Ben je op zoek naar een duurzame renovatieoplossing die uitsluitend werkt op groene energie en er tegelijkertijd ook goed uitziet? De Winsol SolarBox is wat je zoekt. De rolluik op zonne-energie voor een snellere installatie zonder kap- en breekwerk.

Sectionale poorten

Slim in z’n eenvoud.

Een Winsol poort staat garant voor veiligheid, kwaliteit en maximale betrouwbaarheid, volledig in lijn met je wensen. Wij produceren en plaatsen voor jou een op maat gemaakte sectionale poort zowel voor nieuwbouw als voor renovatie, met aandacht voor comfort en duurzaamheid.

Zowel de Comfort als de Isol-Comfort poort worden steeds op maat gemaakt, zowel in de

hoogte als in de breedte. Met een Winsol poort gebruik je dus steeds optimaal de vrije opening van jouw garage.

Ervaar de echte pastoriestijl met onze Pastorijpoort, de looks van een authentieke houten pastorijpoort en het gebruiksgemak van een traditionele sectionaalpoort.

Uitgelichte projecten

Promotie

Zonwering - Voorjaar 2020

Nimaximusae rectiature num faccull uptatem sum quist ute sae vel maximus aeptatis isin cus, ut aspid et ex ea doles et hilis ex et quidebis est optur molorpor sinis vende nihil ipsus del ium, que intem haria

Ceatia nonsedi tatusciene et odiorpor sa quiae volesti distrum fugita nis molest harit quam lition net poremporem aut la doluptat quosam, que re, ventibu sae

Ik doe mee

Premium partners

© 2021 THIJS Projectbouw. Alle rechten voorbehouden.

© 2021 THIJS Projectbouw. Alle rechten voorbehouden.

Ontworpen door