Zonweringen.

Contacteer ons

De zonwering kiezen die bij je past, hoe begin je daar aan? Luifels, terrasoverkappingen, screens,… Er zijn heel wat verschillende zonweringsproducten op de markt. Maar hoe kies je de oplossing die bij jou en je woning past?
www.winsol.be

Luifel

Ook wel zonnescherm of knikarmscherm genoemd. Wordt altijd aan een gevel bevestigd en plooit discreet dicht in een beschermende behuizing.

Screen

Wordt aan de buitenzijde van het raam bevestigd en houdt warmte en zonlicht tegen. Functioneert optioneel op zonne-energie.

Verandazonwering

Wordt langs de buitenzijde, boven op de glazen dakstructuur geplaatst en zorgt ervoor dat uw veranda geen serre wordt.

Squaro

Robuust en toch elegant.

Met de squaro is het extra genieten van je terras, op elk uur van de dag. Het strakke design ervan geeft je woning een moderne touch. Wil je je beschermen tegen een laagstaande zon of ben je op zoek naar wat extra privacy? Kies dan voor de optionele ‘volant plus’ (= screen in de voorlijst), die je net als de luifel zelf aanstuurt met je afstandsbediening.

Contacteer ons

Linasol

Spitstechnologie voor een unieke totaalbeleving.

De Linasol is het paradepaardje als het aankomt op spitstechnologie in combinatie met een uiterst strak design. Deze luifel is de favoriet van liefhebbers van technologische gadgets en stijl. Voor muziekliefhebbers zijn er de discreet ingebouwde en waterdichte luidsprekers die je aanstuurt via smartphone of tablet. In de voorlijst kun je kiezen voor indirecte gekleurde ledverlichting.

Contacteer ons

Lumisol

De populairste.

Een hele dag lang genieten van je terras? Dat doe je met de Lumisol, onze populairste luifel. Je haalt er een hoogwaardig staaltje design en duurzaamheid mee in huis. De cassette zelf is sober, functioneel en discreet. De volledig gesloten cassette beschermt het doek tegen stof en ongedierte.

Contacteer ons

Luno

Compact en elegant.

Een compacte en elegante oplossing zonder toeters en bellen, dat zijn de kenmerken van de Luno luifel. Je creëert schaduwzones tot 21 m², ideaal dus voor middelgrote en kleinere oppervlaktes! De discrete en afgeronde cassette bezorgt de Luno zijn stijlvolle en fijnzinnige look.

Contacteer ons

Combisol 1200

Tijdloze klassieker.

Combisol 1200 is een compacte en kwalitatief hoogstaande zonnetent, volledig opgebouwd uit hoogwaardige aluminium onderdelen. Deze luifel zorgt niet alleen voor schaduw maar verfraait ook jouw gevel of balkon.

Contacteer ons

Verandasol

Een koele veranda tijdens warme zomerdagen.

Veranda’s zijn een aangename verlenging van je woning. Doordat een veranda meestal een volledig glazen constructie is, vangt het glas veel zon, waardoor de binnentemperatuur snel kan oplopen. Een goede verandazonwering maakt komaf met dit probleem. Een verandasol is de ideale oplossing om energiezuinig de ruimte te koelen en het binnenvallend licht te temperen.

Contacteer ons

Solfix screen

Elegant en energiezuinig.

Een windvast systeem, de SolFix screens zijn langs beide zijden uitgerust met een specifieke afboording met een stevige rits. Dit zorgt ervoor dat het screendoek in elke
positie strak gespannen staat. De SolFix screens weerstaan hierdoor probleemloos windsnelheden van 6 Beaufort en voldoen aan windklasse 3. Het heeft als bijkomend
voordeel dat de screen in gesloten toestand 100% insectenwerend is.

Contacteer ons

Solarfix screen

Screens op zonne-energie.

2 strak en discreet ingewerkte zonnepanelen maken elektrische kabels en kap- en breekwerk overbodig. Daarom is een screen op zonne-energie uiterst geschikt voor
ramen waar niet altijd een stopcontact in de buurt is. Dankzij de 4 Ah batterij met lange levensduur en krachtige prestaties kan de SolarFix grotere raamoppervlaktes aan.
4 opties om de zonnepanelen in te werken:

  • De 2 zonnepanelen worden discreet links of rechts naast elkaar ingewerkt. Hierdoor creëer je een asymmetrische look.
  • Eén zonnepaneel wordt links en één wordt rechts in de behuizing ingewerkt. Het geheel is een perfect symmetrisch design.
  • De beide panelen worden links en rechts naadloos ingewerkt, met een qua kleur passende zwarte band tussen beide zonnecellen. Een symmetrisch design met een unieke finishing touch, black belt genoemd.
  • Bij de colour optie zullen beide panelen links en rechts naadloos ingewerkt worden en bedrukt met één van de 23 RAL kleuren die perfect passen bij de lakkleur van de behuizing. De beide panelen vormen een harmonieus geheel met de screenkast.
Contacteer ons

Promotie

Zonwering - Voorjaar 2020

Nimaximusae rectiature num faccull uptatem sum quist ute sae vel maximus aeptatis isin cus, ut aspid et ex ea doles et hilis ex et quidebis est optur molorpor sinis vende nihil ipsus del ium, que intem haria

Ceatia nonsedi tatusciene et odiorpor sa quiae volesti distrum fugita nis molest harit quam lition net poremporem aut la doluptat quosam, que re, ventibu sae

Ik doe mee

Premium partners

© 2021 THIJS Projectbouw. Alle rechten voorbehouden.

© 2021 THIJS Projectbouw. Alle rechten voorbehouden.

Ontworpen door